Om oss

“Det blir ikke ordentlig sommerferie uten dykkertur” – medlem

Vippetangen Dykkerklubb ble stiftet 22.05.1979, og har i dag rundt 90 medlemmer, hvorav 30 er aktive dykkere. Medlemsbasen er hovedsakelig fra Østlandet, men har medlemmer rundt om i hele landet.

Dykkerne i kubben har stort sett alltid med seg familien på tur, og “barna” er mellom 5 og 30 år – og både dykker og begynner selv å få barn – men vi har også enkeltmedlemmer uten familie, selvsagt. Opp gjennom årene har det kommet mange nye inn, og noen faller fra. Vi er en stor gjeng med venner som dykker sammen, og det er alltid grilling, bål, sang og godt selskap etter dykking – og båtturer, fjellturer, bading, fisking og strandliv mellom dykkene.

Vi ikke har egne lokaler eller faste møter/klubbkvelder, annet enn garasje til båt, henger og kompressor, og styremøter. Når vi møtes alle sammen så er det for å dra på tur og dykke!

Det er turer omtrent 8 ganger i året (se kalenderen vår), og alle medlemmer er velkomne til å ta initiativ til nye og eksta turer. Vi pleier holde oss til Norge, men vi har både vært i Malta, Rødehavet og på Gozo sammen. På sommerturene bruker vi være 40 deltagere, hvorav 25 dykkere, mens helgeturene varierer fra 5 til 30 deltagere. I tillegg til dykking har vi en fast tur til Hafjell hvert år, og det legendariske Vinterblotet med smalahovve og akevitt bør man ikke gå glipp av!

Om du vil være med på tur så kommer hytteleie og båtbensin og eventuelt andre utgifter til å være kostnadene. Vi tar altså ikke noe ekstra betalt for turene, annet enn kostnaden for hver enkelt person.

Om du lurer på å bli medlem så er du hjertelig velkommen med på tur, for å se om klubben vår er noe for deg!